Jeg tager min egen medicin – og den virker!

10 års jubilæum med EWEB

Jubilæer og fødselsdage er altid en god anledning til at lave PR, og da jeg har 10 års jubilæum med EWEB kommunikation, måtte jeg selvfølgelig gribe muligheden og tage min egen medicin.

Så jeg skrev en pressemeddelelse om mine egne fortræffeligheder – hvilket slet ikke var let, skal jeg hilse og sige. Det falder mig meget mere naturligt at lovprise mine kunder og deres aktiviteter for at skabe  større synlighed for dem. Men jeg kæmpede mig igennem det og sendte pressemeddelelsen til de tre Roskilde-aviser, der kunne tænkes at tage historien på grund af den lokale vinkel. Og de tog den alle tre!

.. og et godt billede

Mit nydelige billede – taget af fotograf Kirstine Mengel – og tilhørende tekst har i mere eller mindre redigeret tilstand været i både Dagbladet Roskilde, Roskilde Avis og Paperboy, den nye gratis-avis i byen.

Det føles lidt underligt. Jeg er jo normalt den, der trækker i trådene i baggrunden. Men det er også en stor tilfredsstillelse at føre bevis for, at min medicin virker. Så nu siger jeg det igen: Det ER meget effektivt at fortælle gode historier om sig selv og sin virksomhed til relevante medier. Og har du ikke en brandvarm nyhed, så kan dine mærkedage være et guldkort.

Læs artiklen i Paperboy.

EWEB i Paperboy

 

Skriv et svar

EWEB kommunikation
Journalist Inge Bang
Rabalderstræde 1, 4000 Roskilde
Tel: +45 21431521
ingebang@eweb.dk

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On Linkedin

Nyt på bloggen

  • Snoremark webshop
    Snoremark Mjødbryggeri
    14. marts 2018 af
    Webshop til gudedrik. EWEB kommunikation og Shopbooster.dk har leveret en flot og funktionel webshop til Snoremark Mjødbryggeri nord for Roskilde....
    Læs mere