Hvad koster en hjemmeside?

Det er et af de spørgsmål, der er umulige at svare på. Ligesom prisen for at få en historie i avisen.

I forhold til en hjemmeside er der jo forskel på det lille visitkort på nettet og den store forkromede og godt kommunikerende webshop. Og hvad med teksterne, skriver du selv dem? Eller måske skal vi starte helt fra scratch – med at definere budskab og målgruppe.

Med hensyn til at komme i avisen og andre medier, så kræver det først og fremmest en god historie. Dernæst skal den afsættes til medierne, og der kan godt ligge mange timer her afhængig af historien art.

Så før vi snakker om priser, skal vi have en snak om dine ønsker og behov.

Og her kommer prisen..

EWEB kommunikation udfører opgaver til en fast timepris eller efter afgivelse af tilbud på en opgave.

Timeprisen er 1.100 kr. eks. moms, hvilket er billigt for kommunikationsopgaver som f.eks. udfærdigelse af pressemeddelelser, nyhedsbreve,  rådgivning og sparring – men dyrt for f.eks opbygning af hjemmesider, billedbehandling, korrektur o.lign.

Til gengæld har du kun brug for én leverandør af kommunikation og er fri for at shoppe rundt for at få dækket dine forskellige behov.

Køb klippekort og få rabat

275 kr. pr. klip
10 klip á 15 minutters varighed (2,5 timer):
kr. 2.750,- ex. moms.

240 kr. pr. klip
20 klip á 15 minutters varighed (5 timer):
kr. 4.800,- ex. moms.

200 kr. pr. klip
40 klip á 15 minutters varighed (10 timer):
kr. 8.000,- ex. moms.

 


EWEB - spar penge med klippekort

Betingelser for klippekort: Klippekortet betales, før jeg begynder på opgaven. Det udstedes til den enkelte virksomhed og kan ikke overdrages eller sælges til andre.

Klippekortet er gældende 12 måneder efter, det er købt. Ubrugte klip refunderes ikke, og det er ikke muligt at kombinere kortet med andre former for rabatter.

For hver afsluttet opgave modtager du en email om hvor meget tid, der er faktureret og hvor mange klip, du har tilbage på kortet, ligesom jeg gør dig opmærksom på det, hvis antallet af ubrugte klip er ved at slippe op midt i en opgave.