Testimonials:

Lars Rohde, trusted advisor og ejer af Innergy Factory
www.innergy.dk
“Samarbejdet med Inge er trygt og professionelt, og resultatet er spot-on.
Inge er hurtig til at fange og formulere de budskaber og designønsker, jeg vil have på hjemmesiden og er super god til at rådgive om, hvad der vigtigt. Det er trygt at overlade alt fra hosting til udvikling og administration af vores hjemmeside til Inge, hun ordner bare alt.
Med vores GULD serviceaftale føler jeg, at hun er vores interne WEB-master og en del af Innergy Factory.”

Pernille Damgaard, optiker og indehaver
www.pernilledamgaard.dk
“Hvis du skal have en ny hjemmeside, så skal du få den hos Inge Bang.
Så kan du være sikker på, at hun hele tiden følger op på de ting, I har aftalt og kommer med forslag til forbedringer.”

Line Baun Danielsen, journalist og blogger
www.lbdkommunikation.dk + linebaundanielsen.dk
“En hjemmeside er et uundværligt værktøj, når man starter som selvstændig.
Jeg var på herrens mark og helt grøn omkring hjemmesider, da jeg etablerede LBD Kommunikation ApS, både mht design og alle de praktiske forhold. EWEB skabte et flot og overskueligt design, som jeg er meget stolt af – tilmed til en fornuftig pris.”

Morten Larsen, direktør Åvang ApS
www.aavang.dk
”Tak for en super flot og optimeret hjemmeside til mit firma!
For mig er hjemmeside vigtigt men kan nemt føles som en byrde, når jeg selv er meget bedre til at bygge. Skal den være gul, grøn, blå eller sort/hvid? Her fandt Inge hurtigt den røde tråd, og med meget få tilpasninger var en ny hjemmeside klar. Inge har et enkelt koncept, hvor opfølgning og optimering er implementeret i pakken. For mig var den personlige kontakt vigtigere end størrelsen på webbureauet.”

Anders G. Mortensen, projektleder Neotherm A/S
www.neotherm.dk
“Vi mærker stor effekt af Inges cases – kunderne ringer med artiklen i hånden og siger, at sådan en vil de også gerne have.”

Annette Salvad, kulturskoleleder
www.roskildekulturskole.dk
“Roskilde Kulturskole har benyttet EWEB gennem mange år – og det med stor tilfredshed. Hos EWEB udføres opgaverne seriøst og effektivt. Inge Bang arbejder engageret, kommer med konstruktive forslag og har stor indsigt i, hvordan kulturen omkring brug af elektroniske medier udvikler sig, så hjemmesiden hele tiden opdateres og udvikles.”

Jens Essendrop, reklamefotograf
www.jensessendrop.dk
“Inge Bang er fantastisk dygtig og kan helt klart anbefales!”

Maiken Buchwald Christensen, journalist
www.percepta.dk
“Inge Bang er en drøm at arbejde med. Hun er lynhurtig, leverer til tiden… Og så lytter hun til mig, fornemmer hvad der er vigtigt for mig – og kommer med sine kompetente forslag til forbedringer på måder, så jeg ikke  føler, at hun trækker dem ned over hovedet på mig. Tak Inge!”

Søren Malling, zoneterapeut
www.sorenmalling.dk
“Inge er tydeligvis journalist, hvilket præger min website på en meget positiv måde. Hun forstår at skrive de rigtige ting – på den rigtige måde. Det betyder, at besøg på min website fører til omsætning, hvilket det jo basalt set drejer sig om”.

Kirstine Mengel, arkitekturfotograf
www.kirstinemengel.dk
Jeg har fået en fantastisk service hos Inge Bang.  Hele vejen igennem forløbet har hun hjulpet mig, så jeg kom godt fra start med hjemmeside, blog og nyhedsbrev.
Ikke alene var hun god til at sætte sig ind i mine behov og ønsker, hun kom også med gode råd og kompetente forslag til indhold på min hjemmeside. Det er meget prisværdigt, og jeg kan kun give Inge de varmeste anbefalinger.