Testimonials:

 

Reklamefotograf Jens Essendrop
www.jensessendrop.dk
“Inge Bang er fantastisk dygtig og kan helt klart anbefales!”

Journalist og blogger Line Baun Danielsen
www.lbdkommunikation.dk + linebaundanielsen.dk
“En hjemmeside er et uundværligt værktøj, når man starter som selvstændig.
Jeg var på herrens mark og helt grøn omkring hjemmesider, da jeg etablerede LBD Kommunikation ApS, både mht design og alle de praktiske forhold. EWEB skabte et flot og overskueligt design, som jeg er meget stolt af – tilmed til en fornuftig pris.”

Projektleder Anders G. Mortensen
www.neotherm.dk
“Vi mærker stor effekt af Inges cases – kunderne ringer med artiklen i hånden og siger, at sådan en vil de også gerne have.”

Kulturskoleleder Annette Salvad
www.roskildekulturskole.dk
“Roskilde Kulturskole har benyttet EWEB gennem mange år – og det med stor tilfredshed. Hos EWEB udføres opgaverne seriøst og effektivt. Inge Bang arbejder engageret, kommer med konstruktive forslag og har stor indsigt i, hvordan kulturen omkring brug af elektroniske medier udvikler sig, så hjemmesiden hele tiden opdateres og udvikles.”

Journalist Maiken Buchwald Christensen
www.percepta.dk
“Inge Bang er en drøm at arbejde med. Hun er lynhurtig, leverer til tiden… Og så lytter hun til mig, fornemmer hvad der er vigtigt for mig – og kommer med sine kompetente forslag til forbedringer på måder, så jeg ikke  føler, at hun trækker dem ned over hovedet på mig. Tak Inge!”

Zoneterapeut Søren Malling
www.sorenmalling.dk
“Inge er tydeligvis journalist, hvilket præger min website på en meget positiv måde. Hun forstår at skrive de rigtige ting – på den rigtige måde. Det betyder, at besøg på min website fører til omsætning, hvilket det jo basalt set drejer sig om”.

Arkitekturfotograf Kirstine Mengel
www.kirstinemengel.dk
Jeg har fået en fantastisk service hos Inge Bang.  Hele vejen igennem forløbet har hun hjulpet mig, så jeg kom godt fra start med hjemmeside, blog og nyhedsbrev.
Ikke alene var hun god til at sætte sig ind i mine behov og ønsker, hun kom også med gode råd og kompetente forslag til indhold på min hjemmeside. Det er meget prisværdigt, og jeg kan kun give Inge de varmeste anbefalinger.

Journalist Iben Danielsen
www.reliefpresse.dk
“Det var dejligt enkelt at arbejde sammen med Inge Bang om en ny hjemmeside for reliefpresse.dk.
Det er blevet den lette, velkomponerede og sjove side, jeg havde drømt om. Forleden da jeg besøgte en ny kunde, havde projektlederen printet min præsentations-side ud fra websiden, og det gjorde mig glad, at mit “visitkort” er så professionelt og brugbart.”

Psykoterapeut, fotograf og forfatter Mette BL Thomsen
www.photosgonewild.dk
“Hvis jeg var en åkande og EWEB var en smuk skovsø – ville du altid vide, hvor du kunne finde mig!
Jeg kan på det varmeste anbefale at slå rødder sammen med Inge Bang, hvis du samtidig vil have oplevelsen af at være flyvende.”