Hjemmesider og webshops

Få en hjemmeside der skaber værdi

EWEB kommunikation udvikler både store og små hjemmesider og webshops – primært i WordPress. Du får en løsning, der passer til dit behov, og hvor indhold, design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Udvikling af hjemmesider er lidt af et cowboy-marked, hvor mange tilbyder opsætning med flot design til ingen penge. Men en sådan løsning svarer til at købe en synthesizer med en masse knapper og smarte muligheder uden at vide, hvad du vil bruge den til, eller hvem du vil spille for.

Hos EWEB starter din nye hjemmeside med en afklaring af målgrupper og dit mål med hjemmesiden. Hvad skal den kunne? Og hvor meget kan du selv gøre?

Jeg kan levere en enkel og stilren hjemmeside eller webshop, der er nem at bruge for dig og dine kunder. Men arbejdet slutter ikke, når siden er på nettet. Det er faktisk her, det for alvor begynder, hvis du ønsker at bruge din hjemmeside aktivt til at skabe opmærksomhed, sælge varer eller kapre kunder.

 

Journalist Inge Bang

 

Når du køber hjemmeside hos mig, får du en helhedsløsning, hvor kommunikationen er i centrum – et lækkert design gør det ikke alene!

Journalist Inge Bang

Ring eller send mig en mail.
Lad os tage en snak om dine hjemmeside-drømme, og hvordan jeg kan hjælpe dig.

EWEB kommunikation
Journalist Inge Bang
Musicon
Penselstrøget 44
4000 Roskilde
Tel: +45 21431521
ingebang@eweb.dk

Visit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On Linkedin

Nyt på bloggen

  • Image By Heart - webshop for fotokunst
    Image By Heart
    24. oktober 2018 af
    IMAGEBYHEART.COM er i luften. EWEB kommunikation har designet en webshop, hvor Danmarks bedste fotografer kan vise og sælge deres fotokunst....
    Læs mere