Journalistik i DR og på tryk, informationsarbejde og undervisning, efteruddannelse som webdesigner – og 15 år som selvstændig i EWEB kommunikation. Se mit CV.

 

 Karriere 

2004 til nu
EWEB kommunikation
Driver kommunikationsvirksomheden EWEB kommunikation, hvor jeg udvikler hjemmesider, skriver pressemeddelelser, nyheder og webtekster og opdaterer og vedligeholder hjemmesider for både små og store kunder. Bl.a. Line Baun Danielsen, Dansk Plakatkunst og Roskilde Kulturskole. Se mine referencer.
2001 – 2003
Forskerparken CAT, Roskilde
Informationsmedarbejder og webmaster. Ansvarlig for udviklingen af ny hjemmeside til CAT.
Varetagelse af alle opgaver relateret til kommunikation: Vedligeholdelse og opdatering af hjemmesiden, pressekontakt, brochurer, korrekturlæsning, PowerPoint præsentationer, kommunikationsplan, sparring, fotografering mm.
1990 – 1998
DR – Københavns Radio
Reporter, lokalredaktør, studievært og ankermand på de regionale nyhedsudsendelser. Produktion af reportager, nyhedsindslag og baggrundshistorier til Københavns Radios flagskib ”Morgenkanalen” samt udvikling og effektivisering af radioens trafikservice.
1989 – 1990
Radio Holbæk
Ansvarlig for lokalradioens daglige nyhedsudsendelser og magasiner.
1988 – 1989
Frederiksborg Amts Avis
Lokalredaktionen for Ølstykke, Stenløse og Slangerup kommuner.
1987
Scleroseforeningen
Underviser i journalistik.
1985 – 1986
Kvindernes fagblad og dagbladet Aktuelt
Journalistpraktikant.

 

 Uddannelse

2001
Netcom
7 måneders webmaster-uddannelse for kommunikationsuddannede med grundig indføring i en bred vifte af værktøjer til design, udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider: HTML, CSS, CMS-systemer, JavaScript, ASP, Dreamweaver, FrontPage, Photoshop, Fireworks, Flash, Illustrator, Real products (Streaming), m.m.
De sidste 7 uger af uddannelsen i praktik i Forskerparken CAT.
1984 – 1988
Danmarks Journalisthøjskole
Praktik: Aktuelt og Kvindernes fagblad.
1978 – 1981
Herlev Statsskole
Matematisk/naturfaglig student.

 Min profil

Jeg kan lide at kommunikere med alle til rådighed stående midler.
Jeg tør jeg bruge ord som visionær, engageret, kompetent og endda idealistisk om mig selv – uden at rødme. Socialt er jeg et gavmildt, varmt og nysgerrigt menneske, der holder rigtig meget af et godt grin.