KV Fonden responsive website

KV Fonden

  • Responsive hjemmeside med video og nyheder
  • Integration af ansøgningsportal
  • Opdatering og backup

Besøg kv-fonden.dk

På anbefaling fra Line Baun Danielsen

KV Fondens hjemmeside blev til efter et grundigt forarbejde af Line Baun Danielsen, der tilbyder kommunikationsrådgivning i sin virksomhed LBD Kommunikation.

Line og jeg har arbejdet sammen i mange år omkring hendes hjemmeside og blog. Derfor kender vi hinandens spidskompetencer og ved, hvor vi kan trække på hinanden.

I vores samarbejde er det Line Baun Danielsen, der står for indholdet, dvs. tekster og video – og det er mig, der står for opsætning og det tekniske.

Det skal være nemt

KV Fondens gamle hjemmeside var meget traditionel med fokus på at præsentere fonden og dens resultater. Ansøgningsproceduren var besværlig både for ansøgere og for fonden.

Der var meget få billeder, MEGET tekst i et tungt sprog – og mange undersider, så man skulle klikke meget rundt, hvilket fungerede meget dårligt på mobil.

Den nye hjemmeside fokuserer på målgruppen – dem som fonden er sat i verden for at støtte – og det overordnede formål med hjemmesiden er at gøre det så enkelt som muligt at søge støtte.

Her er den gamle:

KV Fonden old website

Det er Line, der står for alt kontakt til fonden, og hun laver selv de løbende rettelser til indhold samt nyheder og video. Er der noget teknisk, der driller, skriver hun en mail til mig, og så løser vi det sammen.

Jeg står desuden for tekniske opdateringer, sikkerhed og backup med en serviceaftale.

På bloggen

Scroll to Top