Journalist Inge Bang er begyndt at blogge!Efter mere end 10 år med EWEB kommunikation og masser af blogindlæg og nyheder produceret for mine kunder har jeg kastet mig ud i at blogge.

Der er oceaner af gode grunde til at skrive blogindlæg – uanset hvad man sælger. Sæt dig i dine potentielle kunders sted: Du vil gerne have kendskab og tillid til dem, du køber noget af, hvad enten det drejer sig om undervisning, coaching eller vaskepulver. Eller PR, kommunikation og hjemmesider.

Så jeg blogger for at vinde jeres tillid, for at I skal synes godt om mig og have lyst til at handle med mig. Der vil selvfølgelig også være nogen, der ikke kan lide mig, men dem havde jeg nok ikke fået som kunder alligevel.

Dårlige undskyldninger for ikke at blogge

Jeg har jo sjovt nok haft præcis de samme undskyldninger som mine kunder, når jeg skulle forklare, hvorfor jeg ikke øser af mine erfaringer og min viden. Serverer tips og tricks og lærerige historier og profilerer mig som EKSPERT.

Nr. 1: Jeg har ikke tid.

Jeg har så travlt med at løse opgaver for mine kunder, at jeg tænker, at profileringen af mig selv må komme i anden række. Men det holder jo slet ikke i forhold til det budskab, jeg sælger til mine kunder: At det drejer sig om synlighed. Og troværdighed. Og jeg får aldrig tid til det, med mindre jeg tager den selv.

Nr. 2: Jeg ved ikke, hvad jeg skal skrive om.

Vi er allesammen eksperter indenfor vores felt og har en tendens til at synes, at det er da ikke noget særligt. Fordi vi kender vores eget område så godt. Men det er selvfølgelig ikke rigtigt. Vi har masser af viden at øse af, som vil være interessant og brugbart for vores kunder – og ikke mindst for de kunder vi gerne vil have.

Nr. 3: Jeg er bange for ikke at være perfekt.

Når man stikker hovedet frem, er der altid en risiko for at dumme sig, men sejre og gode resultater får man i hvert fald ikke, hvis man holder sig tilbage på grund af frygt for fiasko. Så nu gør jeg det, selvom jeg helt sikkert vil afsløre, at jeg ikke er 100 procent perfekt i alt, hvad jeg foretager mig. Men mon ikke der er nogen, der vil handle med mig alligevel..?

Der er mange flere undskyldninger for ikke at komme i gang med at blogge, men uanset hvad, der holder dig tilbage, så kom over det – og gør det alligevel!

Nu er jeg i hvert fald i gang.

Skriv et svar