“Inge, vi er en usynlig målgruppe !!”, siger Line Baun Danielsen, da hun i efteråret præsenterer mig for sin plan om at lave en blog for kvinder på 45+.

Line Baun Danielsen er selv alt andet end usynlig. Hun kan nemt fylde et rum med sin passion og positive tilgang til livet – altid lyttende og interesseret i andre vinkler end sin egen. Og så ser hun jo bare så blændende godt ud!

Jeg købte præmissen, at vi – de modne kvinder – er målgruppe, der ikke rigtig TÆLLER. I medierne, i reklamerne, i jobannoncerne.

Og efter premieren på bloggen i onsdags må jeg bøje mig dybt for Lines stærke fornemmelse af den forsømte målgruppe. Med 40.000 unikke besøgende i løbet af den første uges tid må interessen siges at være overvældende – også når man ser lidt ud over kendis-effekten.

For det strømmer ind med kommentarer både på bloggen og på Facebook og Instagram, som er Line foretrukne social medier, og kommentarerne skrives af repræsentanter for den usynlige målgruppe af kvinder.

Målgruppen som Line beskriver på denne måde: “Dig der har rundet nogle af livets skarpe hjørner, dig der er 45 + med store børn og de tanker og udfordringer, der følger med. Dig, der står midtvejs i livet og vil have det bedste ud af det karrieremæssigt, økonomisk, helbreds- og udseendemæssigt. Dig der over fyrre men langt fra færdig.”

Jo vi er nok nogle stykker, der gerne vil stemple ind der..

“Tak”, er nok det mest brugte ord i kommentarerne fra kvinder, der roser Line for at tage bladet fra munden og give det smukke modne segment en stemme.

Jeg føler mig også ramt. Af de emner Line tager op og den dejlige bramfri måde, hun gør det på. For det er sandt, vi modne kvinder råber alt for lidt op om, hvordan vi ser verden. Hvor dygtige, vi er. Og kloge, seje, kælne og alt muligt andet.

Det er slut med at være usynlig. Vi har fået et fantastisk talerør i Line Baun Danielsen.

Og så skriver hun jo som en drøm. Se selv på linebaundanielsen.dk

 

Skriv et svar