Image By Heart

  • Webshop
  • Blog og nyhedsbrev
  • Pressearbejde

Besøg imagebyheart.com →


Ny webshop med fotokunst til boligen

Den 10. oktober 2018 gik webshoppen IMAGEBYHEART.COM i luften, og lanceringen og åbningsreceptionen var imødeset med stor spænding – ikke mindst af de 10 danske top-fotografer, der har et udvalg af deres fede billeder med i shoppen.

Jeg selv var også ret spændt, da det er den største webshop, jeg hidtil har leveret – med over 100 produkter og koordinering af indhold fra de involverede fotografer.

Til min store glæde blev webshoppen modtaget med mange lovprisninger både af design og brugervenlighed – også fra fotograferne, der jo gerne ser, at deres billeder præsenteres på bedste vis.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/XQf6mNSZ8Ls”][vc_column_text]Tine Götzsche var en fantastisk vært ved lanceringen. Hun fortalte gæsterne om projektet og interviewede fotograferne om deres billeder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hvad vil du have hængende over sofaen?

Forud for lanceringen var vi igennem en spændende proces med at finde det magiske skæringspunkt mellem fotokunst og boligindretning, for hånden på hjertet: Det er jo ikke alle fotografier, vi har lyst til at have hængende over sofaen og kigge på i længere tid – selvom billedet kan være fremragende ud fra en fotografs synspunkt.

Image By Heart er blevet til i et samarbejde mellem Dansk Plakatkunst, som jeg er medejer af, og udstillingsvirksomheden Life Exhibitions, der repræsenterer fotograferne. Men vi har også holdt store fællesmøder, hvor vi har udvalgt billeder til shoppen og blevet enige om, hvordan det hele skulle skrues sammen for at være attraktivt for alle parter.

Nu har vi skabt en platform, hvor de bedste danske fotografer kan vise og sælge deres billeder. Visionen er efterhånden at tage flere fotografer ind og udvide konceptet – gerne til hele verden!

Besøg webshoppen her:

IMAGEBYHEART.COM