Line Baun Danielsen blog

Line Baun Danielsen

  • Blog til kvinder +45
  • Automatisk udsendelse af indlæg
  • Backup og overvågning

Besøg linebaundanielsen.dk →

  • Firmahjemmeside
  • Præsentation af ydelser

Besøg lbdkommunikation.dk →

På bloggen med Line

“Inge, vi er en usynlig målgruppe, det er ligesom, vi ikke rigtig TÆLLER hverken i medier, reklamer og jobannoncer”, sagde Line Baun Danielsen til mig, da hun præsenterede mig for sin plan om at lave en blog for kvinder på 45+.

Jeg havde aldrig tænkt det på den måde, men reaktionerne og tilbagemeldingerne, da bloggen kom i luften i oktober 2016 viste, at Line havde ret. Det var overvældende, med ca. 40.000 unikke besøgende på bloggen i løbet af den første uge og et væld af kommentarer til indlæggene – mange af dem fra kvinder, der roste Line for at tage bladet fra munden og give det smukke modne segment en stemme.

En enkel WordPress blog

Line Baun Danielsen havde en meget klar fornemmelse af, hvad hendes blog skulle kunne, og hvordan enkeltheden skulle være fremherskende i designet, så det var en skøn opgave at designe en WordPress blog lige efter hendes hovede.

Når Line poster link et nyt blogindlæg på sin Facebook eller Instagram, så vælter det ind med besøgende, men vi har også gjort det let at følge bloggen, selvom man ikke er på de sociale medier 24/7. Man kan tilmelde sig en liste, der automatisk får tilsendt en mail med nyeste indlæg, og det var der allerede i løbet af de første par dage flere hundrede, der gjorde.

Indholdet på bloggen – de hyppige, sjove, provokerende og eftertænksomme indlæg – dem står Line selv for. Hun skriver som en drøm !!

Line Baun Danielsen firmahjemmeside

LBD Kommunikation

Jeg har også haft fornøjelse af af lave hjemmeside for Lines kommunikationsvirksomhed LBD Kommunikation.
Line har selv leveret tekster og billeder. Elsker at arbejde sammen med hende!

På bloggen

Scroll to Top