innergy.dk

Innergy Factory

  • Responsive hjemmeside med professionelle billeder
  • Integration af job-portal
  • Opdatering og backup

Besøg Innergy.dk →

Nyt liv til Innergy.dk

Lars Rohde står i spidsen for en succesrig virksomhed med coaching, rådgivning og sparring samt Search & Selection, hvor han matcher virksomheder og kvalificerede medarbejdere.

Lars får primært nye kunder via sit netværk – ved Word of Mouth. Derfor har der aldrig været behov for en kæmpe marketingsindsats, men hjemmesiden trængte mildt sagt til en modernisering.

For selvom man bliver anbefalet, kan man være stensikker på, at man lige bliver tjekket ud online. Så derfor ringede Lars til mig. Og ja rigtigt gættet. Lars er i mit netværk.

Nu laver jeg jo ikke bare pæne hjemmesider – min kæphest er, at en hjemmeside skal kommunikere det rigtige budskab til den rigtige målgruppe. Så først blev jeg nødt til at finde ud af… hvad er det egentlig, Innergy Factory tilbyder?

Det brugte jeg noget tid på at afkode og byggede derefter hjemmesiden op med design og indhold. Det er ofte her, jeg adskiller mig fra andre, der tilbyder hjemmesider – at jeg interesserer mig for kommunikation og målgrupper og ikke blot laver “pæne” hjemmesider.

Før og efter på mobil

Innergy old
Innergy new

Jeg bad Lars Rohde om en testimonial til min hjemmeside, og blev rigtig glad for hans tilbagemelding:

Samarbejdet med Inge er trygt og professionelt, og resultatet er spot-on. Hun er hurtig til at fange og formulere de budskaber og designønsker, jeg vil have på hjemmesiden og er super god til at rådgive om, hvad der vigtigt.

Det er trygt at overlade alt fra hosting til udvikling og administration af vores hjemmeside til Inge, hun ordner bare alt. Med vores GULD serviceaftale føler jeg, at hun er vores interne WEB-master og en del af Innergy Factory.

Lars Rohde, Innergy Factory

Innergy ved Lars Rohde

Fotograf Henrik Petit har taget de flotte billeder til innergy.dk.

Jeg har arbejdet sammen med Henrik i mange år, han fanger hurtigt, hvad hans billeder skal formidle, og hans professionelle arbejde løfter ALTID det samlede resultat.

På bloggen

Scroll to Top